martes, 27 de noviembre de 2012


ALIANÇA ESTRATÈGICA ENTRE BUFETE GUERRERO (CÍRCULO LEGAL)
I LLADÓ GRUP CONSULTOR

El despatx d’advocats Bufete Guerrero, fundador del grup jurídic Círculo Legal, acaba de firmar una aliança estratègica amb la consultoria legal i tributaria Lladó Grup Consultor, fundada l’any 1955. Amb l’objectiu de satisfer les necessitats dels seus clients, les dues firmes, han segellat la seva vinculació mitjançant una fórmula perfecta d’associació.

Joan Lladó Grifol, com a President de la consultoria amb seu a Badalona comenta que “amb aquesta associació, busquem tenir a un despatx de referència nacional en dret processal, mercantil, penal i de família que es complementi perfectament amb els nostres valors. La nostra filosofia es veu reflectida amb un servei d’alta qualitat i molt propera al client, i Bufete Guerrero - Círculo Legal compleix amb aquests requeriments. Valorem també molt positivament, el fet que doni cobertura a Madrid, Palma, Lisboa i Milà. Els clients s’estan interessant cada cop més per actuar a l’estranger.”
Lladó Grup Consultor té actualment una plantilla amb 50 professionals i és un despatx que compta ja amb 3 generacions. Les seves principals àrees d’especialitat són el dret laboral, fiscal, mercantil/concursal i noves tecnologies.

Per la seva banda, Bufete Guerrero – Círculo Legal és una firma reconeguda a Legal 500 en dispute resolution i compta amb més de 40 professionals repartits entre les diferents seus.

Adalberto Guerrero, com a soci de Bufete Guerrero - Círculo Legal, comenta que “l’aliança estratègica amb Lladó Grup Consultor, el que pretén és trobar a aquell ‘best friend’ altament especialitzat en dret laboral i fiscal que satisfaci les necessitats sorgides en els nostres clients oferint un servei de màxima qualitat”.  En la mateixa direcció va l’opinió  de la sòcia Carmen Varela qui diu que “les dues firmes sortiran reforçades d’aquesta associació al poder ampliar els serveis que oferim respectivament als nostres clients.”

No hay comentarios:

Publicar un comentario