miércoles, 6 de febrero de 2013


 ASSESSORAMENT INTEGRAL EN MATÈRIA DE CONCURSOS PÚBLICS
  
A LLADÓ GRUP CONSULTOR volem oferir als nostres Clients noves propostes i serveis que contribueixin al desenvolupament econòmic de les empreses, creant noves oportunitats de negoci.
 
En aquesta ocasió, volem presentar un nou servei que LLADÓ GRUP CONSULTOR ofereix als seus clients a partir d’avui, consistent en lASSESSORAMENT INTEGRAL EN MATÈRIA DE CONCURSOS PÚBLICS, que ha de permetre a les empreses contractar obres, serveis o subministraments amb l’ADMINISTRACIÓ PÚBLICA.
 
Aquest servei neix amb la voluntat que LLADÓ GRUP CONSULTOR esdevingui un autèntic instrument que faciliti als seus clients l’actuació davant l’Administració, ja sigui un ajuntament, un departament de la Generalitat o bé qualsevol altra entitat de dret públic.
 
En concret, LLADÓ GRUP CONSULTOR ofereix a les empreses, tant les que volen treballar amb l’Administració per primera vegada, com també aquelles que ja hi tenen experiència, totes les eines necessàries per fer front a les licitació dels concursos amb possibilitats d’èxit.
 
Per dur a terme aquest servei, hem incorporat al nostre equip, professionals amb una llarga trajectòria pública i privada, autèntics experts en concursos públics, que disposen dels coneixements tècnics i jurídics necessaris per prestar un bon assessorament a aquells clients que vulguin contractar amb l’administració i esdevenir, així, veritables proveïdors d’una entitat pública.
 
Per això, posem a la seva disposició aquest servei, l’explicació detallada del qual poden consultar-la a la nostra PÀGINA WEB. Seguint l’enllaç anterior també podran consultar un resum de les últimes licitacions publicades i que poden ser del seu interès.
 
Amb aquesta iniciativa, pionera en el sector de la consultoria, LLADÓ GRUP CONSULTORS vol oferir a les empreses noves oportunitats de negoci, i d’aquesta manera, poder contribuir al creixement econòmic dels nostres clients.
 
Estem convençuts que aquest nou servei serà de gran interès per als nostres clients, motiu pel qual quedem a la seva disposició per qualsevol consulta o ampliació d’informació (Telf. 93.464.62.10 – advocats@lladogrup.com)
 
Aprofitem l’avinentesa per saludar-los ben cordialment,
 
Joan Lladó Chimenis
Director Àrea de Serveis Jurídics
Lladó Grup Consultor
c/ Sant Domènec, 39-41, 08911 Badalona
Tel. 93 464 62 10 - Ext. 246 - Fax. 901.70.64.98
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario